10.10.08

Ζητείται αντίπαλος...

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η αναζήτηση αντιπάλου για αύριο Σάββατο μετά τη νέα αναβολή του Πρωταθλήματος στου Ρέντη. Πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους του Παναιγειρατικού να δίνουν πραγματικό αγώνα δρόμου για να βρουν αξιόμαχους αντιπάλους και για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν όλο το έμψυχο δυναμικό των "μελανόλευκων"! Μέχρι σήμερα το βράδυ θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του αντιπάλου, της ώρας και του γηπέδου του αυριανού φιλικού. Σημειώνεται πως στο.. τραπέζι "έπεσε" και η ιδέα της ακύρωσης του αγώνα, κάτι ωστόσο που ούτε να ακούσει δεν θέλει ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μάντζος. Εξαιρετικά αμφίβολη εξάλλου θεωρείται η συμμετοχή του Πέτρου Παπανικολάου, με τα δεδομένα να αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό, ενώ εκτός αποστολής κατά 100% έχουν ήδη τεθεί Κρεκούκιας, Θωμάς και Μπούρας.

9.10.08

Τι γίνεται τελικά με τη νέα εμφάνιση;

Σαν επτασφράγιστο μυστικό κρατούν άπαντες στον Παναιγειρατικό το θέμα της νέας αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας. Πληροφορίες θέλουν τις φανέλες αλλά και τα σορτς να είναι τελείως διαφορετικά από τα συνηθισμένα! Άλλωστε μια ματιά στην αποκλειστική φωτογραφία-λεπτομέρεια της νέας εμφάνισης που αναρτήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πείθει για του λόγου το αληθές! Μαύρη φανέλα με λευκές λεπτομέρειες, από ό,τι φαίνεται θα κοσμούν τους παίκτες του Παναιγειορατικού, με το όνομα της Adidas να αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ποιότητας και άψογης αισθητικής! Σύμφωνα με αποκλειστικέ, ωστόσο, πληροφορίες της «Α», η νέα εμφάνιση του ΑΟΠ επιφυλάσσει σε κάθε φίλο της ομάδας άλλη μια μεγάλη έκπληξη... Εξάλλου το πιο πιθανό σενάριο είναι εκείνο που θέλει τη νέα εμφάνιση να «προβάρεται» αυτό το Σάββατο στο νέο φιλικό που απ’ ό,τι φαίνεται θα δώσει ο Παναιγειρατικός μετά την εκ νέου αναβολή του Πρωταθλήματος.
Υπομονή λίγες ημέρες ακόμη!

Αναβολή της αναβολής...

Νέα αναβολή πήρε τελικά η έναρξη του Πρωταθλήματος 8Χ8 στο Eleonas FC του Ρέντη, όπου, ως γνωστόν, θα αγωνιστεί φέτος το χειμώνα και ο Πρωταθλητής Αιγείρας Παναιγειρατικός. Οι «μελανόλευκοι» επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της εγκατάστασης που τους ενημέρωσαν σχετικά με την απόφασή τους να αναβάλουν την 1η αγωνιστική για μία ακόμη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις ίδιους, η ένρξη του Πρωταθλήματος αναμένεται να γίνει «κατά 99%» το επόμενο Σαββατοκύτριακο 18-19 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά αναβολή στις επίσημες υποχρεώσεις του ΑΟΠ, καθώς ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου η έναρξη της διοργάνωσης είχε μετατεθεί (αρχικά) 10-15 αργότερα, καθώς οι περισσότερες ομάδες είχαν καθυστερήσει να δηλώσουν συμμετοχή...

Welcome!

Η συντακτική ομάδα της "Αρμάδας" σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του πρώτου On-line περιοδικού για την ομάδα του Παναιγειρατικού! Σε εβδομαδιαία βάση στις μόνιμες αλλά και ειδικές στήλες της ηλεκτρονικής μας έκδοσης θα "φιλοξενούνται" νέα και ειδήσεις, συνεντεύξεις, αφιερώματα και θέματα ποικίλης ύλης και περιεχομένου για τους αγώνες αλλά και τη δράση των "μελανόλευκων" από την Αιγείρα! Με τη συμμετοχή όλων και με μόνο εφόδιο την αγάπη σας, ελπίζουμε να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες σας για ενημέρωση για ό,τι σχετίζεται με την ομάδα της καρδιάς μας.
Welcome on board!