27.1.09

Και ο αγώνας συνεχίζεται... Επαφές επί επαφών ΑΟΠ - Ελαιώνα

Το πολεμικό κλίμα που δημιουργήθηκε ύστερα από την διακοπή του αγώνα του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στον Παναιγειρατικό και την "Armada FC" δεν έχει υποχωρήσει ούτε στον ελάχιστο βαθμό. Οι τελευταίες ώρες χαρακτηρίζονται από έντονη κινητικότητα, με τα τηλέφωνα του Ελαιώνα να έχουν πάρει κυριολεκτικά "φωτιά". Οι πιέσεις των ανθρώπων του Παναιγειρατικού με σκοπό την κατακύρωση του ματς υπέρ του συλλόγου της Αιγείρας εντείνονται και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την αυριανή απόφαση των διοργανωτών.
Πιο συγκεκριμένα, τηλεφωνική γέφυρα επικοινωνίας έχει κτιστεί ήδη από το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στον Δημήτρη Μάντζο και τον ίδιο τον Ανδρέα Παπαδόπουλο που είναι ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων του Ελαιώνα. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο "ισχυρός άνδρας" του πρωταθλήματος του Ρέντη αρνήθηκε την επιβολή της εσχάτης των ποινών (αποκλεισμός) εις βάρος των προκλητικών αντιπάλων του ΑΟΠ και συνεπώς οι προσπάθειες όλων επικεντρώνονται στη μάχη των δύο βαθμών του αιματηρού ντέρμπι και σε μια τυχόν αφαίρεση βαθμών από την Armada FC. Κατά τα λεγόμενα του Δημ. Μάντζου, αυτό πλέον εξαρτάται καθαρά από την κατάθεση του διαιτητή της αναμέτρησης. Αν ο τελευταίος παραδεχτεί αυτό που είδαν όλοι όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο, ότι δηλαδή ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα των αντιπάλων (ο ίδιος ο αρχηγός της Armada FC παραδέχεται την ύπαρξη ευθυνών της ομάδας του), τότε, σύμφωνα και με την προφορική δέσμευση του κ. Παπαδόπουλου στον αρχηγό του Παναιγειρατικού, το ματς θα κατακυρωθεί 5-0 υπέρ των "μελανόλευκων". Μάλιστα, όπως ορίζεται και στο άρθρο 21 του ΚΑΠ, θα πρέπει να ακολουθήσει και αφαίρεση βαθμών από τους υπαιτίους των επεισοδίων.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, προσωπική επαφή είχε χθες βράδυ με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο ο παίκτης και μέλος του ΔΣ του ΑΟΠ Γιώργος Ντοάς, ο οποίος έλαβε τη διαβεβαίωση των αρμοδίων ότι αύριο, ημέρα Τετάρτη, θα ανακοινωθεί η επίσημη απάντηση της διοργανώτριας αρχής επί της ένστασης που έχει καταθέσει ο Παναιγειρατικός. Εξάλλου, τον Ρέντη προτίθενται να επισκεφθούν απόψε οι δύο "πρωταγωνιστές" της τελευταίας φάσης της σαββατιάτικης "μάχης", Φίλιππος Κρεκούκιας και Δημήτρης Τσιμπούρης προκειμένου να μιλήσουν με τους αρμόδιους, σε ήρεμους πλέον τόνους, για την τελική έκβαση της πρόσφατης περιπέτειας.