17.12.08

BOURA-mania στον Παναιγειρατικό!

Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά το ματς - θρίαμβο κόντρα στο Νείλο, ήθελε τον Άρη Μπούρα να επιθυμεί την αποχώρησή του από τον Παναιγειρατικό. Ο πρόσφατα αποκτηθείς αμυντικός δεν έκρυψε στους φιλικούς του κύκλους (στους οποίους περιλαμβάνονται οι Ντοάς και Σαραντουλάκης) την απογοήτευσή του από το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε για άλλο ένα ματς (είχε προηγηθεί ο αγώνας με τον Πανφραπεδαϊκό) αλλά και από τη διαπίστωσή του ότι ο τεχνικός της ομάδας Π. Παπανικολάου φαίνεται να μην τον υπολογίζει για τα αγωνιστικά του πλάνα. Οι φήμες μάλιστα έλεγαν πως η απόφαση του Δαφνιώτη άσου ήταν οριστική και αμετάκλητη και πως πολύ δύσκολα ο ίδιος θα ξαναφορούσε τη μαύρη φανέλα.
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της επιθυμίας του Άρη Μπούρα να αποχωρήσει από τον ΑΟΠ, παρατηρήθηκε πρωτοφανής κινητοποίηση στις τάξεις των ανθρώπων αλλά και των φίλων της «Μάυρης Αρμάδας», που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μεταπείσουν τον απογοητευμένο αμυντικό! Το φαινόμενο της «BOURA-mania» εκδηλώθηκε κατ’ αρχάς στο επίσημο forum του Παναιγειρατικού με ειδικό θέμα δημόσιας συζήτησης που «άνοιξε» ο συμπαίκτης του Μάριος Μάντζος. Στο σχετικό thread πήραν θέση, εκτός του ίδιου του «μικρού», και ο αρχηγός Δημήτρης Μάντζος, ο Γιώργος Ντοάς, ο Χάρης Πλούμης αλλά και η ίδια η Πρόεδρος Τζωρτζίνα Μπουρίκα. Τη γνώμη του εξέφρασε μάλιστα και ο coach Παπανικολάο, οποίος επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Άρη Μπούρα, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση όλων στο δύσκολο έργο του, δεδομένου του «υπερβολικά μεγάλου» ρόστερ της ομάδας. Η «καμπάνια» στήριξης του Μπούρα πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τη δημιουργία ειδικού group στη διεθνή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, στο οποίο μάλιστα έχει κιόλας εγγραφεί μεγάλος αριθμός μελών!
Σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του αμυντικού του ΑΟΠ (το επίσημο ιστολόγιο του συλλόγου ανήρτησε ανακοίνωση με ευχές "με νόημα"), οι ίδιες πηγές που μιλούσαν για αποσχώρησή από τον Παναιγειρατικό, αφήνουν να εννοηθεί πως ο Άρης Μπούρας δηλώνει ιδιαίτερα συγκινημένος από την πρωτοφανή στήριξη από τον κόσμο του ΑΟΠ και πως είναι πλέον ξανά έτοιμος να δώσει το «παρών» στο σαββατιάτικο ματς στου Ρέντη.