6.11.08

Νέα επεισόδια με "πυροσβεστικές" παρεμβάσεις

Τα πράγματα στον Παναιγειρατικό και σήμερα φαίνεται πως εξακολουθούν να βρίσκονται σε κρίσιμο στάδιο. Οι εξελίξεις τρέχουν και όλη η κατάσταση στην ομάδα λίγες ώρες πριν την επόμενη αναμέτρηση «ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί».
Τον λόγο στο «βήμα» της αντιπαράθεσης πήρε χθες αργά το βράδυ ο αρχηγός του ΑΟΠ, Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος τάχθηκε ανοικτά υπέρ του συναδέλφου και φίλου, όπως τον χαρακτήρισε, Γιώργου Ντοά, αναγνωρίζοντας παράλληλα, την αξία της υποχώρησης και διαλλακτικότητας που έχει επιδείξει η διοίκηση του Ομίλου τα τελευταία 24ωρα. Ωστόσο, ο άσος του Παναιγειρατικού δεν δίστασε να θέσει στη διάθεση της Διοίκησης την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού συμβούλου «προς αποφυγή απατηλών εντυπώσεων». Ο ίδιος μάλιστα κάλεσε μέσα από την ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη «ανοικτή επιστολή» του τον Γ. Ντοά να επιστρέψει στην ομάδα, υπενθυμίζοντας την κοινή τους πορεία στο χρόνο και τα όνειρά τους γι’ αυτήν την ομάδα.
Το δημόσιο μήνυμα του Δημήτρη Μάντζου ήρθε να διαδεχτεί την εκ βαθέων εξομολόγηση - συνέντευξη του μικρότερου αδελφού του Μάριου στην «Α», μέσω της οποίας ο «μικρός» πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Γ. Ντοά στη διαμάχη του με τη διοίκηση του ΑΟΠ, καλώντας τον ωστόσο να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση. Εξάλλου, παρόμοια πρόσκληση προς τον πρώην προπονητή του Παναιγειρατικού απηύθυνε νωρίτερα σήμερα ο Φίλιππος Κρεκούκιας. Ο «κανονιέρης» από το Περιστέρι με τις ενωτικές δημόσιες τοποθετήσεις του, «κατακεραύνωσε» την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες, απαιτώντας από όλους να σεβαστούν τα ιδανικά και την ιστορία αυτής της «παρέας». Ο «Φιλ» υποσχέθηκε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα «ακόμη και με πατερίτσες», δίνοντας το φωτεινό παράδειγμα πίστης και αφοσίωσης στην ομάδα που αγαπά και τίμησε επί τόσα συναπτά έτη.