3.11.08

"Παπ" ο (νέος) Εκλεκτός!

Η "θύελλα" εξελίξεων στον ΑΟΠ μετά τη βαριά ήττα από τις Πυραμίδες δεν έχει τελειωμό. Σε πλήρη επιβεβαίωση των πληροφοριών της "Α" ότι κάτι κινείται στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΠ, πριν λίγα μόλις λεπτά αναρτήθηκε στο επίσημο ιστολόγιο του συλλόγου η λιτή πλην μεστή σε νοήματα ανακοίνωση του ΔΣ του Παναιγιερατικού που ανήγγειλε με τον πλέον απλό τρόπο την ανάθεση της ευθύνης της τεχνικής καθοδήγησης της ομάδας στον Πέτρο Παπανικολάου. Από τους μέχρι πρότινος προπονητές ο ένας (Δημήτρης Μάντζος) "διασώζεται" στη θέση του τεχνικού συμβούλου, ενώ ο άλλος (Γιώργος Ντοάς) βλέπει την "πόρτα της εξόδου".
Τι ακριβώς μεσολάβησε πριν τη μεγάλη απόφαση; Τίποτε περισσότερο από έναν υγιεινό περίπατο στη λεωφόρο Θηβών αρκετά λεπτά μετά τη λήξη του σαββατιάτικου παιχνιδιού. Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλους, αποχωρώντας από τον Ελαιώνα παρέα με "Παπ" και Πλούμη είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να κάνει βαθιά συζήτηση με τους δύο άνδρες για τα τεκταινόμενα στο σύλλογο. Φαίνεται πως εκείνη η βόλτα ήταν αρκετή για να αλλάξει τα πράγματα στον πάγκο του Ομίλου.

Ίσως αρκετά πρόωρα, αμέσως μετά την πρώτη κιόλας ήττα, ο προπονητής του ΑΟΠ αλλάζει. Η Ιστορία μένει να αποδείξει αν η κίνηση αυτή ήταν όντως μελετημένη και όχι σπασμωδική. Μένει ακόμη να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Γ. Ντοά, που φαίνεται να "πληρώνει τα σπασμένα" για ένα ματς στο οποίο ήταν ίσως ο μόνος διασωθείς... Ίδωμεν!