5.11.08

"Ασπίδα" σε "Παπ"!

Ίσως είναι καιρός να γίνουν οι απαραίτητες εξηγήσεις! Το όλο κλίμα στον Παναιγειρατικό, πέραν του ότι είναι απόλυτα «άρρωστο» και καταστρεπτικό για την ομάδα, έρχεται να δημιουργήσει την απατηλή εντύπωση πως κάθε πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της ανάληψης τεχνικών καθηκόντων από τον Πέτρο Παπανικολάου!
Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ΑΟΠ δείχνουν αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του super-star και νέου προπονητή της ομάδας. Άπαντες στον σύλλογο μηδενός εξαιρουμένου αναγνωρίζουν τις ποδοσφαιρικές γνώσεις του «Παπ» αλλά και την αξιοζήλευτη εμπειρία του από πολλές διοργανώσεις και ομάδες. Η αξία του Παπανικολάου είναι εγνωσμένη και είναι πάρα πολύ άδικο αυτός να «χρεώνεται» μέσα από την «προαγωγή» του σε head coach του ΑΟΠ την έκρυθμη κατάσταση στο εσωτερικό του Ομίλου.
Πρέπει άμεσα να τεθεί «ασπίδα προστασίας» πάνω από τον νέο τεχνικό της ομάδας. Η 3η αγωνιστική ήδη «χτυπά την πόρτα» του ΑΟΠ και όλοι στον σύλλογο ασχολούνται με το ατέρμονο σίριαλ «Παπαδόπουλου - Ντοά»! Πρέπει άμεσα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να μπορέσει ο νέος επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου μαζί με τους συνεργάτες του να προετοιμάσουν την ομάδα εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα. Επιβάλλεται ΤΩΡΑ κιόλας να εκφραστεί με τον πλέον επίσημο και απερίφραστο τρόπο η εμπιστοσύνη όλων στον νέο τεχνικό της ομάδας. Ας είναι αυτός το νέο σύμβολο ενότητας αυτής της «σκόρπιας» παρέας!
Δεν μπορεί οι ερασιτεχνισμοί των διοικούντων, με τις βιαστικές επιλογές τους και το «άδειασμα» ιστορικών στελεχών να «χρεώνονται» σε όσους φαίνεται ότι βγαίνουν «ευνοημένοι» από την κατάσταση. Ούτε φυσικά είναι δίκαιο ο «Παπ» να «φορτώνεται» το πείσμα και την αδιαλλαξία των δύο «αντιπάλων». Είναι πολύ μεγάλη η κλάση αυτού του ανθρώπου εντός και εκτός γηπέδου για να ασχοληθεί με τέτοιες μικροπρέπειες.
Α! Και για να μην.. ξεχνιόμαστε! Η μια και μόνη αλήθεια είναι ότι ο ίδιος ο Πέτρος Παπανικολάου ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζήτησε τη θέση του προπονητή. Δεν είχε ποτέ συμπλέγματα Ιζνογκούντ, όπως τόσοι και τόσοι γύρω μας...